Lessen

Nieuw! Buikdansles voor beginners start op woensdagavond 4 november 2020 van 19:00 – 20:00 uur in onze dansstudio in het centrum van Haarlem! Tarief losse les = 15 euro. Cursus van 4 lessen (data: 4, 18, 25 november en 2 december 2020) = 55 euro.  Aanmelden: stuur een mail naar studioraniya@gmail.com of een WhatsApp naar 06-43042899 (Raniya).

Je kunt bij Buikdans Studio Raniya in de dansstudio, online en/of video buikdans lessen volgen. Leuk als je mee komt dansen! Het rooster voor de buikdanslessen in de dansstudio ziet er als volgt uit:

 • Maandagochtend 10:00 – 11:00 uur
 • Maandagavond 18:55 – 19:55 uur
 • Maandagavond 20:00 – 21:00 uur (performance groep 1)
 • Dinsdagavond 18:55 – 19:55 uur
 • Dinsdagavond 20:00 – 21:00 uur (performance groep 2)
 • Woensdagavond 19:00 – 20:00 uur (beginners!)
 • Woensdagavond 20:00 – 21:00 uur
 • Vrijdagochtend 10:00 – 11:00 uur
 • Privé lessen kunnen in overleg op dag en tijdstip van je eigen voorkeur

Tarieven:

 • 10 ritten kaart (geldig t/m 18 dec 2020) = 140 euro
 • Losse les = 15 euro
 • Privé les = 35 euro per uur (kan zowel in de dansstudio als online)

Aanmelden: stuur een mail naar studioraniya@gmail.com of een WhatsApp naar 06-43042899 (Raniya).

Protocol voor de buikdanslessen in de dansstudio: bij verkoudheidsverschijnselen blijf je thuis en we houden 1,5 m afstand.

Klik hier voor kledingadvies, wat je tijdens de lessen kan dragen!

Klik hier voor de vakantiedagen en algemene voorwaarden.

Je start in een beginnersles en na verloop van tijd kan je bijstromen bij een groep die bij je niveau en kunnen past en bij wat je wilt bereiken met de buikdanslessen. Wil je alleen voor je eigen plezier dansen of wil je meer uit je dans halen en bijvoorbeeld ook gaan optreden of misschien zelfs professioneel buikdanseres worden? Het kan allemaal bij Buikdans Studio Raniya. Dansplezier staat in alle lessen voorop!

Videobuikdanslessen

Wil je liever thuis trainen of naast de buikdansles ook thuis aan te slag? Dan kun je de Basistraining 1 volgen of een reeks van 4 lessen:

Video Buikdans Basistraining Deel 1.

De Buikdans Basistraining deel 1 bestaat uit een YouTube playlist van 25 video’s (70 minuten) waarin je stap voor stap en helder de basis van de buikdans en Raniya’s lesmethode uitgelegd krijgt. Aan bod komt de juiste houding, hoe je moet ‘lopen’ en 10 verschillende bewegingen. Je leert hoe je eenvoudig variaties op deze bewegingen kunt maken en hoe je op een natuurlijke manier ermee door de ruimte kunt bewegen. Daarnaast krijgt je ook allerlei achtergrondinformatie aangeboden, waardoor je al doende ook nog eens je algemene buikdanskennis ontwikkelt, Aan het einde van de les is er een quiz waarmee je de bewegingen die deze les behandeld zijn achter elkaar kunt oefenen en je jezelf kan toetsen hoe goed je hebt opgelet tijdens de les met vragen als: Welke muziek hoor je nu? Welke danseres zie je hier? Wat is de naam van de buikdansbeweging die deze danseres doet? etc.

Dit is deel 1 van een reeks van 4 lessen. Je kunt deel 1 los volgen, maar je kunt deze les ook als onderdeel van de reeks van 4 lessen doen. Na de 4 lessen ken je alle belangrijke buikdansbewegingen, de muziek, componisten, zanger(e)s(sen), buikdanseressen, choreografen etc. die iedere buikdanseres moet kennen en heb je basiskennis over de verschillende buikdansstijlen, attributen etc. Bovendien leer je ook  twee volledige buikdans choreografieën: een klassieke buikdans en een pop choreografie.

De lessen zijn vrolijk en je kunt ze zo vaak en wanneer je maar wilt doen!

Tarief = 19 euro. Reeks van 4 lessen = 65 euro.

Stuur een WhatsApp naar 06-43042899 (Raniya) of een email naar studioraniya@gmail.com en dan kun je vandaag al starten met buikdansen!

Het is het fijnst om samen te kunnen dansen, maar video heeft ook zo zijn voordelen, zoals:

 • Je kan de video zo vaak doen als je wilt;
 • Als je iets nog niet helemaal begrepen hebt dan spoel je de video gewoon terug en doe je het nog een keer (en mocht je er dan nog niet uitkomen kun je verdere uitleg vragen);
 • Geen reistijd
 • Je kunt de video doen op het tijdstip van je eigen keuze. Of het nou in de ochtend, de middag, de avond of misschien zelfs wel midden in de nacht is

Aanmelden:Telefoon, Sms of WhatsApp: 0643042899.

Email: studioraniya@gmail.com

Facebook: Raniya Bellydance

Instagram: Raniya Bellydance

De lessen vinden plaats in de sfeervolle dansstudio van Buikdans Studio Raniya in het Cultuurhuis Klein HeiligPand. Adres: Klein Heiligland 84, Haarlem. Onze dansstudio bevindt zich op de eerste verdieping, achterin. Wanneer je het pand binnenkomt rechtdoor lopen, langs de piano, de kleine trap op omhoog en dan is het gelijk rechts. Dansstudio