Workshops

Bij Studio Raniya kun je op een originele en leuke manier je verjaardag, vrijgezellendag, vriendinnenuitje, babyshower, bedrijfs-, thema of ‘gewoon zomaar’ feest vieren. De feestjes vinden plaats in onze sfeervol aangeklede dansstudio in Haarlem, inclusief Kleedkamer en Theekamer. Voor scholen en bedrijven bieden we i.s.m. andere organisaties ook pakket workshops aan.

Buikdansworkshop

Iedereen mag bij binnenkomst een rok en een muntjessjaal uitzoeken om aan te trekken, zodat je helemaal in de sfeer bent. Voor de aanstaande bruid of jarige is er wanneer gewenst een buikdansoutfit aanwezig.

Je krijgt een inspirerende workshop buikdans van Buikdanseres Raniya waarin je allemaal nieuwe bewegingen leert en de kracht van deze oeroude dansvorm zult ervaren.

Tussendoor worden je handen gewassen met Oranjebloesemwater, waardoor ze niet alleen schoon worden, maar ook nog eens heel lekker gaan ruiken. Er wordt een theeceremonie gehouden, waarbij lekkere hapjes en verse muntthee geserveerd worden.

Bij vrijgezellenfeestjes wordt een bijzonder sluierritueel uit het Midden-Oosten aangeboden voor de aanstaande bruid. Dit sluierritueel is ook geschikt voor verjaardagsfeesten, babyshower of andere gelegenheden waarbij degene waarvoor het feest georganiseerd wordt extra in het zonnetje wordt gezet.

Keuze uit:

Workshop van 1 uur voor 19 euro p.p., inclusief:

Buikdansworkshop
Gebruik van kleurrijke rokken en muntjessjaals
Huur dansstudio in duizend-en-één-nacht sfeer

Workshop van 2 uur voor 29 euro p.p. all inclusive:

Buikdansworkshop
Gebruik van kleurrijke rokken en muntjessjaals en wanneer gewenst: gebruik van een speciale buikdansoutfit voor de aanstaande bruid of jarige
Huur dansstudio in duizend-en-één-nacht sfeer
Handen wassen in Oranjebloesemwater
Theeceremonie: verse muntthee in oosterse glaasjes
Lekkere oosterse hapjes op oosterse schalen. O.a. baklava, turks fruit, druiven, cashewnootjes en börek broodjes
Oosters sluierritueel voor de aanstaande bruid of jarige

Pakket Workshops

Voor scholen en bedrijven die op zoek zijn naar meerdere leuke groepsactiviteiten op dezelfde tijd en locatie, werkt Studio Raniya samen met verschillende workshop aanbieders. Bedrijven kunnen de workshops ook combineren met een etentje of drankje na afloop.

Onze ‘Pakket Workshop’ aanbieders zijn Buikdans, Capoeira, Yoga, Tai Chi, Kickboksen, Kinderyoga, Kinderdans, Improvisatie (theater) en Storytelling. De workshops kunnen plaatsvinden in Cultuurhuis KleinHeiligpand of op eigen locatie.

Het pakket wordt altijd op maat gemaakt voor basisscholen, voortgezet onderwijs, bedrijven, particulieren, organisaties, en evenementen in heel Nederland. U kunt denken aan cultuur educatie, grote bedrijfsuitjes / bedrijfsfeesten, culturele dagen, themadagen en bewegingsactiviteiten.

Men kan één, twee, of meerdere workshops tegelijk boeken afhankelijk van de beschikbaarheid van de workshopleiders en het aantal groepen. Ook te combineren met eet / drink mogelijkheden vóór, tijdens, of na afloop. Wij werken samen met enkele restaurants.